Om oss

Din allt i allo

Mardin är ett företag som erbjuder ett ganska brett spann av tjänster för privatpersoner. Det handlar om tjänster som ämnar underlätta vardagen för människor med många bollar i luften, eller som helt enkelt vill slippa sysslor man inte är intresserad av. Städning, lokalvård och flytthjälp är det allt fler svenskar som gärna betalar lite för att slippa en del av och med RUT-avdraget blir kostnaden för sådana tjänster halverade – det är verkligen värt det!

Vi verkar i Göteborgsområdet och de tjänster vi erbjuder kan man köpa både styckvis och i abonnemangsform – vi finns för att underlätta för dig, så det är dina behov och önskemål som styr upplägget.

Kompetens och engagemang

Nu är det såklart inte bara städhjälp vi erbjuder, vi har också vårt fina skrädderi som vi är mycket stolta över. Här lämnar du in dina kläder när de behöver lagas och hit kommer du när du vill ge dig själv en skräddarsydd kostym, skapad just för dig. I vårt skrädderi arbetar lyhörda, välutbildade, erfarna och högst kompetenta skräddare som älskar utmaningar.

Kompetensen och engagemanget är en röd tråd genom hela vår verksamhet, från städtjänsterna till skrädderiet och flyttjänsterna som erbjuds.

När du väljer att abonnera på våra tjänster så ser vi till att du får samma personer som hjälper dig varje gång – som en del av den trygghet vi vill erbjuda. Skulle det någon gång behövas en vikarie så kollar vi först av med dig så att det är ok.

Kontakta oss idag så kan vi diskutera hur vi kan vara behjälpliga i din vardag!

Välkommen till Mardin!

Mardin.se Service är en allt i allo-firma som erbjuder en rad olika tjänster ämnade att underlätta i människors vardag. Vi anpassar alltid tjänsterna efter våra kunders behov och önskemål och vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska känna förtroende för oss och vår verksamhet. Service och kvalitet är starka ledord.

© 2023 Skrädderigöteborg.com. Alla rättigheter förbehållna.