Våra tjänster

Skrädderi

I vårt skrädderi får du hjälp med allt inom sömnad. Vi fäster knappar, lagar revor, byter blixtlås, syr in, lägger ut, syr upp och lägger ner – och vi skräddarsyr dina drömplagg från grunden. Har du idéer, men saknar mönster, så hjälper vi dig även med skisser och ritningar. Vi erbjuder också nöjd kund-garanti och arbetar med ditt plagg tills du är helt nöjd. Vi är passionerade skräddare med gott om talang och erfarenhet – vi ser fram emot att fixa din garderob!

Städhjälp

En av de vardagsbestyr som tär mest på humör såväl som förhållanden är städning. Det är mycket man ska hinna och att hålla ordning, rent och fräscht hemma tar mycket tid och ork – dessutom är det sällan en älskad syssla.

Låt oss hjälpa dig med hemstädningen så får du mer tid till annat, och slipper tjafsa med övriga familjemedlemmar om så triviala saker.

Flytthjälp

Att flytta är alltid jobbigt, ibland ur flera hänseenden. Den praktiska biten kan dock vi på Mardin hjälpa till med, alla moment från packning till bärning och transport fixar vi – om du så önskar. Annars hjälper vi till med de specifika bitar du väljer. Vi är flexibla gällande tider och platser och arbetar inom hela Göteborgsregionen.

Varmt välkommen!

Välkommen till Mardin!

Mardin.se Service är en allt i allo-firma som erbjuder en rad olika tjänster ämnade att underlätta i människors vardag. Vi anpassar alltid tjänsterna efter våra kunders behov och önskemål och vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska känna förtroende för oss och vår verksamhet. Service och kvalitet är starka ledord.

© 2023 Skrädderigöteborg.com. Alla rättigheter förbehållna.